Verzilver je passie

Gistermiddag, na een resultaatrijke sessie van het 6-maandenprogramma In je Spotlight, realiseerde ik me dat de vakantieperiode eraan komt. Dat het fijn is om vakantie te hebben en/maar dat dit ook een periode is waarin er veel kan gebeuren in je eigen zaak. Zo is het slim een aantal dingen te zaaien voor je op het strand in Frankrijk gaat liggen of de Oostenrijkse bergen beklimt. Een aantal zaken vast op orde te maken en uit te zetten voor je je telefoon uitzet en niet te wachten tot eind augustus voor je nieuwe stappen zet op je ondernemerspad. Daarom lanceer ik een workshop tegen een aantrekkelijk tarief en met bonus…

Wil jij -net als de toponderneemster gistermiddag- de juiste stappen zetten naar meer omzet? Succesvol ondernemen vanuit je passie en deze verzilveren en dus meer klanten blij maken? Of je nou startend bent of al 10 jaar een eigen zaak hebt, er is genoeg te zaaien wat in augustus geoogst kan worden! Ook als je de komende maanden je eigen zaak gaat starten…
Tevens in jouw branche kun je zelf de regie over je agenda en omzet voeren en zo je klanten optimaal dienen. In de workshop ‘Verzilver je passie’ leer je grote stappen zetten en ontwikkel je de juiste mindset voor succesvol ondernemerschap op lange termijn.

In drie stappen trekken we de zevenmijlslaarzen aan 🙂
Stap 1 je missie en klantwaarde: waar gaat het voor jou over, wat is het allermooiste dat je je klanten te bieden hebt en hoe breng je dit over?
Stap 2 je business-missie: welke visie heb je, hoe komt dit terug in je onderneming en wat is je omzetdoelstelling?
Stap 3 succesvol ondernemen: welke stappen zet je om deze omzet dit jaar te bereiken en hoe omzeil je je valkuilen?
Meld je aan, zaai! Als je eerst contact wilt om te ontdekken of deze workshop echt iets voor jou (en de fase waarin je bedrijf verkeerd) is, laat het me weten.

Wil je snel meer rendement uit je eigen zaak? En nog voor je vakantie grote stappen maken.
Relaxed op vakantie kunnen?

Verzilver je passie…

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *