Photo shoot

Over in je spotlight gesproken; vandaag ging ik op de foto, letterlijk in de schijnwerpers. Een ‘photo shoot’ om m’n profielfoto’s professioneel te actualiseren (note niet de foto in deze blog ;).

Je zou maar model zijn; ik ben het niet en vond het een uitdaging. Elke keer glimlachen, focussen, plooien, mee te denken, staan, zitten, lopen, wachten, staan, zitten. Ik was na 2 uur behoorlijk op, volgens mij duurt een ‘normale’ modellen dag langer. Of je bent fotografe; wat een techniek, inzicht, doorkijken, sjouwen, energie. Echte vakken, net als we allemaal hebben.

 

Een echt vak leren
Hoe langer in het ondernemerschap hoe meer ik alles als vakgebied waardeer. Daar waar ik ooit de overtuiging had (en soms nog heb) dat ik alles kan, ben ik er inmiddels van overtuigd dat elk vakgebied een heleboel kennis, kunde, inzicht vraagt. En doorontwikkeling in dat gebied. Als je professioneel wilt presteren, kun je maar beter werken met professionele mensen. Geschoold, ervaren, gepassioneerd, mensen die weten wat ze doen, willen en kunnen.

 

In het kader van professioneel
Professioneel ondernemen is ook een vak op zich.

Wil jij ook:

  • verbluffende resultaten neerzetten met wat je het allerliefste doet?
  • Je visie en expertise glashelder krijgen en positioneren?
  • je overtuigend verbinden met klanten die je nodig hebben i.p.v. harde acquisitie?
  • door de barrières breken die je (elke keer opnieuw) tegenhouden stappen te nemen?

Over ruim 6 weken gaan de deuren van de In je Spotlight Business Academy open; half mei starten we. Hier leer je niet alleen wat, maar juist hoe en help ik je het te doen on the spot, zonder uitstel… de rest van 2016…
Wordt vervolgd.

Hier is het wachten nu op de foto’s.
Smile!
Anne

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *